Skip to main content
Behandlingsgaranti
Alkoholrådgivning 24-7
Individuel behandling
Anonym behandling
Behandlingsgaranti
Alkoholrådgivning 24-7
Individuel behandling
Anonym behandling

Alkohol- og misbrugsrådgivning

Vi tilbyder anonym og professionel alkohol- og misbrugsrådgivning til alle – også hvis du er pårørende.

At være pårørende til en med et alkoholproblem eller anden form for misbrug, kan være ødelæggende for familiebåndende i de fleste familier. Kombinationen af forsømmelse af ansvar og omsorg, frustration og skuffelse over brudte løfter gang på gang og pinlige episoder, kan efterlade dybe ar hos familiens medlemmer.

I Dyscon har vi udviklet nogle forskellige teknikker, der kan hjælpe misbrugeren med at indse problemet, og selv opnå et ønske om at gå i behandling. Disse teknikker er udviklet med baggrund i vores mangeårige erfaring med rådgivning om alkoholmisbrug og andre typer af misbrug, alkoholproblemer, afhængighed samt misbrugsbehandling, i kombination med uddannelser indenfor både parterapi og familieterapi.

Derudover har vi forskellige værktøjer, der kan hjælpe familien til at få talt ud om de problemer der måtte være, så I således sammen skabe vækstgrundlaget for en stabil fremtid, uden de kampe og konflikter der uundgåeligt kan opstå, når en i familien drikker ”lidt” for meget eller kæmper med andre typer af misbrug og afhængighed.

ALKOHOL- OG MISBRUGSRÅDGIVNING – OGSÅ TIL PÅRØRENDE

Uanset om du selv drikker ”lidt” for meget, er pårørende til en der har et afhængighedsproblem, er bekymret for en ven eller kollega, eller om du bare har spørgsmål omkring alkoholisme eller misbrug generelt, er du altid velkommen til at kontakte os og gøre brug af vores rådgivning. Vi tilbyder gratis, anonym og uforpligtende rådgivning til alle.

Kontakt os på 70 20 55 01. Vores professionelle alkoholrådgivere og behandlere sidder klar til at rådgive dig og give dig støtte og vejledning uanset om du selv har et problem eller er pårørende.

Læs også Alkoholrådgivning til virksomheder

Har du et alkoholproblem?

Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

    Skal vi ringe dig op?

    Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

    Gratis og 100% fortrolig.