Skip to main content
Behandlingsgaranti
Alkoholrådgivning 24-7
Individuel behandling
Anonym behandling

BEHANDLINGSSTEDET

Vores behandlingssted har beliggenhed i rolige, naturskønne og uforstyrrede omgivelser ved den jyske vestkyst, og skaber derfor den optimale ramme for den ro og afklarethed der er nødvendig, for at du kan gå ind i den uundværlige forandringsproces, der danner grundlaget for løsningen af dit alkoholproblem.

Som oftest oplever problemdrikkere så meget rod i deres tanker, at det kan være svært eller ligefrem helt umuligt at se en løsning på det hele. Man vil så gerne kunne løse alt på en og samme gang. Men ligesom at en tur i skoven på normal vis kan give én indre ro og tid til eftertanke, på samme måde vil et ophold på behandlingsstedet – i sammenhæng med den kognitive terapi som du deltager i – være med til at vise dig vejen og hjælpe dig ud af dit alkoholproblem.

Du vil være en del af et hold på maks. 6-7 andre deltagere, og blive indlogeret i et enkeltværelse, hvilket muliggør en mere individuel
behandling af dig og lige netop din problemstilling. Desuden medvirker den koncentrerede holdsammensætning til, at du får ekstra meget ro til både selvindsigt og fordybelse. Forplejningen på behandlingsstedet er naturligvis indkluderet i prisen på selve behandlingen.

ALMENT OM DEN JYSKE VESTKYST

Den jyske vestkyst rummer store naturoplevelser. I århundredernes løb, er mange storme gået i land her på stedet – men efter en storm, kommer der læ. Vi har nøje udvalgt vores behandlingssteder, med det formål at kunne give dig roen tilbage i dine tanker nu – samt læ i dit liv fremover.

*Hovedparten af alle forløb foregår i det hus som beskrives og vises, men der vil dog være forbehold for ændringer i lokationen.

Har du et alkoholproblem?

Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.