Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  Få en professionel effektiv, anonym og gratis alkoholrådgivning allerede i dag.

   

  Tænker du at du selv eller en du holder af til tider drikker ”lidt” for meget? Hvilken plads har alkoholen indtaget i dit liv? Fylder den lidt for meget?

   

  Hvis du kan svare ja til et eller flere af de ovenstående spørgsmål, så er du ikke alene…!

  En opgørelser foretaget af sundhedsstyrelsen, beskriver at sådan har cirka 585.000 voksne danskere det også, de har nemlig et skadeligt overforbrug af alkohol.

   

  Du behøver ikke vente længe på at få hjælp, modtag alkoholrådgivning allerede i dag.

  Har din måde at drikke alkohol ændret sig over en periode? Har dine alkoholvaner forandret sig, fra at være noget der foregik i weekenden, til noget der er begyndt at fylde alt for meget i dagligdagen?

  Drikkemønstre er ikke nemme at ændre, og måske har du allerede forsøgt dig med at skære ned på dit alkoholforbrug? For så at opdage, at de hurtigt finder vej tilbage igen.

   

  DET FØRSTE DU MÅ GØRE, NÅR DU HAR ET MISBRUG.

  Erkend at der er et problem, dit forhold til alkohol er ude af balance og du behøver hjælp. Hvorfor er det så svært selv at skære ned eller komme tilbage i balance? En alkoholekspert sagde en gang, at det er umuligt at løse ikke et problem med den samme tankegang som skabte den.

  Hvis du selv mange gange har forsøgt at nedbringe dit alkoholforbrug, uden at det er lykkedes, er det tid til at søge noget professionelt hjælp. Det er tid til at ændre din tankegang.

  En alkoholbehandler kan hjælpe dig til en tankeforandring, slut med misbruget, få hjælp nu.
  Tag det første skridt allerede i dag, ring 70205501

   

  PÅRØRENDE HAR OGSÅ BRUG FOR ALKOHOLRÅDGIVNING.

   

  HAR EN AF DINE NÆRMESTE, ET STORT ALKOHOLFORBRUG?

  Familiemedlemmer til en person der drikker for meget alkohol, lider tit og ofte ligeså meget som den der misbruger alkoholen. Når en du holder af har et problematisk forhold til alkohol, betyder det mange gange, at der er mange frustrationer og skuffelser. Det kan være brudte løfter, pinlig optræden, bekymringer, og omsorgssvigt. Alt sammen noget der efterlader dybe ar hos familiemedlemmerne til den drikkende.

  Derfor er det så vigtigt at hele familien modtager den hjælp de har brug for!

  Vores erfaring er, at familie, såvel som den drikkende, har brug for støtte. Med vores baggrund i rådgivning om alkoholmisbrug, alkoholproblematikker og alkoholbehandling, har vi hjulpet mange, der selv har opgivet at blive alkoholfrie.

  Vores uddannelse indenfor alkoholmisbrug og en kombineret psykoterapeutisk, samt par- og familie terapeutisk uddannelse, har givet gode resultater. Vi har været i stand til at hjælpe i tusindvis med at få deres liv og deres familie tilbage igen. Resultaterne er opnået i samarbejde med en af vores dygtige alkoholbehandlere og familie terapeuter, der gennem samtale skaber et fælles vækstgrundlag for en stabil fremtid. I får talt ud om de underliggende problemer, og med terapeuternes hjælp, kan i tale sammen uden de konflikter der ofte undervejs opstår, når man har alkoholproblematikker tæt inde på livet.

   

  alkoholbehandling

  HVORDAN MAN TAGER “DEN SVÆRE SAMTALE”?MED DEN DER DRIKKER FOR MEGET.

  Et af de allermest spurgte spørgsmål på rådgivningstelefonen er: “hvordan tager man en samtale om alkoholmisbrug, med en der drikker for meget?”. Måske har du allerede prøvet, at konfrontere et menneske du elsker, uden at få det resultat du ønskede. Inden du vælger at tage den lidt svære samtale, kan det godt betale sig at henvende sig til en der har gjort det før, ring til vores rådgivnings telefon. Her sidder der en behandler der dagligt tager samtaler på vegne af pårørende. Vores behandlere har selv siddet i stolen da en af deres familiemedlemmer tog den svære samtale og de ved af egen erfaring hvad der virker og ikke virker.

  Rådgivningstelefonen er en gratis telefon linje du kan ringe på og få hjælp til hvad du skal sige, hvordan du skal sige det og hvilken strategi du skal lægge, så du får et godt resultat.

  Ring: 70205501.

  Hvis du gerne vil forbedrede dig lidt, inden du ringer til vores rådgivnings telefon, kan du læse mere om intervention her, intervention, konfliktfri intervention . Er du det mindste i tvivl om hvordan du kan tage samtalen så lad os rådgive dig – ikke al snak om alkohol er en intervention. Du har brug for værktøjer, for at det skal give gode resultater, du får måske ikke modet eller chancen til at tage samtalen en anden gang.

  Det er gratis 70205501.

  PROFESSIONEL ALKOHOLRÅDGIVNING

  Hurtig professionel rådgivning til dig og din familie.

  PÅRØRENDE HAR OGSÅ BRUG FOR RÅDGIVNING.

  Hvis du har spørgsmål til dit eget alkoholforbrug, hvis du er pårørende til en der drikker for meget, eller bare er oprigtigt bekymret for en du arbejder sammen med, skal du føle dig velkommen til at benytte vores samtale linje. Også selv om det “bare” er et spørgsmål til alkoholmisbrug eller alkoholisme generelt. Ring på 70205501 og få en uforpligtende samtale, det er gratis og du kan gøre det anonymt.

  Vores professionelle alkoholrådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål, og give dig den rådgivning og vejledning som du har brug for i den specifikke situation.

   

  NÅR DER ER BRUG FOR RÅDGIVNING I VIRKSOMHEDER.

  Problemer med personale der drikker i arbejdstiden, eller møder op på job i påvirket tilstand, er et helt stort problem på nogen arbejdspladser? Det kan være utroligt svært at konfrontere en person der drikker. Uanset om det er din chef eller en medarbejder, ønsker du at gøre det på den mest skånsomme måde, men også den mest effektive måde. Det er ikke lige meget hvad du siger eller hvordan du gør det. Så hvis du vil forbedrede dig til den nødvendige samtale kan du læse mere her: alkoholrådgivning til virksomheder.

  Læs blandt andet om hvordan:

  1. Hvordan man hjælper medarbejderen der drikker.
  2. Hvordan medarbejderen konfronteres, såkaldt intervention.
  3. Alkoholtest i virksomheden og meget mere.

  LIDT OM ALKOHOLRÅDGIVNING

  Vores alkoholbehandlingssted hedder, Dyscon Alkoholbehandlinger. Vi var de første der her i Danmark tilbød uafhængig og gratis alkoholrådgivning til alle, 365 dage om året.

  Vi er et privat dansk alkoholbehandlingssted og vores tilbud om uafhængig og gratis alkoholrådgivning er også et tilbud vi gerne vil give dig.

  I mere end 10 år har vi ydet professionel alkoholrådgivning, og hjælpen har fundet vej til mere end 25.000 familier og enkeltpersoner. Vi har rådgivet kollegaer og arbejdsgivere. I sundhedssektoren har vi også haft mulighed for at rådgive læger og sundhedspersonale, kommunale- og private socialrådgivere eller sagsbehandlere. Vi har holdt foredrag på uddannelsesinstitutioner og for journalister, fordi vi mener det er vigtigt at udbrede viden om alkoholmisbrug, og det er vigtigt at vide hvad man skal gøre hvis det skulle ramme ens egen familie eller mennesker i ens nærhed.

  Vores rådgivning bliver taget meget seriøst. Alt vores personale er højt uddannet. Vores rådgivningstelefon bliver ikke betjent af et teleselskab, men af ægte mennesker der er professionel rådgiver. Det er et minimum at alle en grunduddannelse i alkohol- og misbrugsbehandling.

  TAVSHEDSPLIGT OG FORTROLIGHED ER VIGTIGT FOR EFFEKTIVITETEN

  Alle rådgivere har tavshedspligt og fortrolighed er en naturlighed i vores branche.

  Vores samtaler kan du derfor altid regne med er helt fortrolige, også hvis du ringer til os.

  Nedenfor finder du en liste over nogle af de alkoholrelaterede spørgsmål, vi oftest bliver stillet på vores telefonrådgivning.

  Kan du forklare mig forskellen på de forskellige alkoholbehandlinger?

  Der er en del forskellige navne på alkoholbehandlingerne, så hvad er forskellen på de forskellige former for alkoholbehandling? Sådan overordnet set er der to former for behandling.

  1. Ambulant alkoholbehandling
  2.Døgnbehandling.

  HVAD ER AMBULANT ALKOHOLBEHANDLING

  I et ambulant alkoholbehandlings-forløb, bor du hjemme, i vante omgivelser, mens du går til individuelle samtaler på et behandlingscenter, hyppigheden er typisk en gang om ugen.

  Fordelen ved det ambulante forløb er, at samtalerne kan foregå uden for normal arbejdstid.
  Fordi der her er tale om individuelle samtaler kan behandlingen og forløbet aftales fra gang til gang.

  Ambulant behandling passer til dig der, endnu ikke er afhængig af alkohol, men ønsker at lære at “drikke med måde”, behandlingen passer også til dig der ønsker et ædru liv, når du har erkendt din magtesløshed over for alkoholen.

  Alle behandlinger indeholder indledende test og grundig udredning.

  KAN ALKOHOLBEHANDLING FOREGÅ ONLINE?

  Online alkoholbehandling er blevet en populær måde at modtage alkoholbehandling på. Den er bygget op på samme måde som den ambulante behandling, men du vil modtage behandlingen online.

  Du kan også kombinere ambulant behandling med online, i kan aftale det fra gang til gang.

  HVAD ER ET DØGN BEHANDLINGSTILBUD?

  Du har mulighed for at vælge imellem to forskellige former for døgnbehandling.

  Den første hedder 6-dagesmodellen og en af de store fordele ved den behandling er, at du kun behøver at være væk fra familie eller job i 6 dage! En traditionel døgnbehandling kan være langvarig, og med langsomme fremskridt.

  Den traditionelle døgnbehandling er baseret på almindelig misbrugsbehandling, hvor du bor døgnet rundt på et behandlingscenter. Du vil typisk væk fra job og familie i 6 uger.

  Den traditionelle, og noget langvarige døgnbehandling, er henvendt til personer som udover et behandlingskrævende alkoholproblem, også har et andet misbrug, sociale udfordringer, og psykiske udfordringer.

  Hvis du indgår i et traditionel døgnbehandling på et behandlingscenter, hvor man bor døgnet rundt, vil der ofte være læge tilstede hele døgnet. Behandlingen kan derfor kombineres med medicinsk ordination, hvis den tilknyttede læge skønner, at det er nødvendigt og hvis han ser og/eller oplever andre symptomer.

  HVAD ER 6-DAGES MODELLEN, HVEM SKAL VÆLGE DEN?

  Til forskel fra den langvarige døgnbehandling er 6-dages modellen en hurtig men effektiv behandling. Behandlingen er til dig der allerede ved med dig selv, at du har et problematisk forhold til alkohol, og du ved at du allerede nu har udviklet en alkoholafhængighed.
  6-dagesmodellen henvender sig ikke til personer som har store psykiske eller sociale problemer.

  Vi har omdannet et luksus sommerhus til behandlingscenter, det er beliggende ved den jyske vestkyst, et stenkast fra Vesterhavet, placeret i klitterne med plads til ro, gåture og fordybelse.

  VALG AF ALKHOLBEHANDLING FÅ PROFFESIONEL RÅDGIVNING NU.

  Måske er tanken om at gå i en form for alkoholbehandling ny for dig, og selvom du lige har læst ovenstående, har du måske stadig flere ubesvarede spørgsmål. Det er der ikke noget at sige til. Hvorfor ringer du ikke til en af vores søde kollegaer i alkoholrådgivningen? De sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

  FLERE MÅDER AT KONTAKTE ALKOHOLRÅDGIVNINGEN PÅ.

  Kontakt os på telefon 70205501. En af vores søde medarbejdere er klar ved telefonen, du kan få alkoholrådgivning alle året dage, næsten alle døgnet timer. Du har også mulighed for at skrive til vores alkoholrådgivning døgnet rundt. Din mail vil blive besvaret af en uddannet medarbejder hurtigst muligt.

  Bemærk vi yder ingen medicinsk rådgivning. Hverken via telefon eller ved samtale i alkoholbehandlingen, den type rådgivning finder du hos din egen læge.

   

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.