Skip to main content

Gratis alkoholrådgivning – 70 20 55 01

100% fortrolighed & diskretion

  Hvor finder jeg svar på spørgsmål om alkoholmisbrug? Og hvor finder jeg hjælp, hvis jeg selv eller én jeg holder af, har et alkoholmisbrug? Det kan du få svar på i denne artikel.

  Information og hjælp til alkoholmisbrug

  Her på dyscon.dk kan du finde en masse information om alkoholmisbrug og alkoholafhængighed, samt svar på spørgsmål du måske sidder med om alkoholproblematikker. Det kan være spørgsmål som: Hvad er alkoholafhængighed og alkoholisme? Hvad er forskellen på alkoholmisbrug og alkoholafhængighed? Hvordan ved man, om man har et alkoholmisbrug? Hvordan ved man, om man er afhængig af alkoholhol? Hvordan vælger man den rette alkoholbehandling?

  Desuden sidder vores topuddannede og professionelle alkoholbehandlere klar til at rådgive dig. Du kan ringe til vores gratis rådgivningslinje alle årets dage. Her kan du få mere information eller svar på de spørgsmål du måtte have, uanset om du selv drikker ”lidt” for meget eller er pårørende. Ring til os på 70 20 55 01.

  Har du eller én du holder af, brug for hjælp til at stoppe et alkoholmisbrug?

  Drikker du “lidt” for meget? Så er du ikke alene. Ifølge tal fra Sundhedsstyrelsen er der over 860.000 danskere som drikker over højrisikogrænsen. Det vil sige mere end 14 genstande om ugen for kvinder og 21 genstande for mænd. Derudover er der mere end 640.000, som har et sundhedsskadeligt forbrug af alkohol. 

  Hvis du selv eller én du holder af, drikker “lidt” for meget, så kan vi hjælpe dig! Vi har allerede hjulpet tusindvis af familier og enkeltpersoner, der alle før var berørt af alkoholproblemer. Vi kan også hjælpe dig. Ring til vores gratis alkohollinje på 70 20 55 01.

  Vores behandlere sidder klar til at besvare dit opkald alle årets dage. Vi tilbyder fuld diskretion, og hvis du ønsker det, kan du vælge at være helt anonym. 

  Her på dyscon.dk, kan du også læse mere om nogle af de forskellige behandlinger vi tilbyder.

  6-dages modellen – Danmarks mest effektive alkoholbehandling

  Ambulant alkoholbehandling

  Online alkoholbehandling

  Lær at drikke med måde 

  Alkoholmisbrug hjælp NU!

  Dyscon Alkoholbehandlinger er et professionelt og privat behandlingstilbud. Uanset om du selv har et problem med alkohol eller er pårørende, kan vi hjælpe dig. Ring til os på 70 20 55 01 for gratis rådgivning og hjælp, samt svar på spørgsmål om alkoholmisbrug og afhængighed.

  Skal vi ringe dig op?

  Få hjælp nu – også hvis du er pårørende. Lad os ringe dig op til en uforpligtende samtale.

  Gratis og 100% fortrolig.